TIETOA MEISTÄ

Juuso Lindqvist

Tuotanto
juuso.lindqvist@thrsty.fi

Mari Laine

Toimisto & Tuotanto
Mari.laine@thrsty.fi

Teemu Laine

Tuotanto ja tuotekehitys
teemu.laine@thrsty.fi
puh. 0442395166

Tietoa meistä ja yritystarinamme

Muutama vuosi sitten Teemu Laine ja hänen vaimonsa Mari Laine saivat idean levittää tietoa hävikkihedelmien ja vihannesten puristamisesta mehuksi. Aiemmin he olivat pyörittäneet mehuasemaa sivutyökseen tuottaen mehua asiakkaiden tuomista omenoista. Yritykseen lähti mukaan Teemun hyvä ystävä Juuso Lindqvist, vakuuttavan liikeidean vuoksi. Siitä lähtien Juuso on toiminut yhtiökumppanina. Näin sai alkunsa hävikkimehufirma THRSTY Oy.

THRSTY:n brändissä yhdistyvät nuorekkuus sekä innovatiivisuus. Teemu ja Juuso sekoittavat tuotteeseen vastuullisuuden hedelmiä erottuen joukosta omaperäisellä mehun tuotannollaan. THRSTY kannustaa ihmisiä käyttämään ekologisia vaihtoehtoja ainutlaatuisella tavalla ja levittää tietoa hävikkimehuista. Yritys hyödyntää esimerkiksi tuotannossaan hedelmät ja vihannekset kokonaisuudessaan minimoiden samalla hävikin. THRSTY:n arvoihin kuuluu ympäristöystävällisyys, sekä ruokahävikin vähentäminen.

Imatralla toimivan THRSTY:n konseptiin kuuluu ylijäämä hedelmien, sekä kasvisten kerääminen kaupoista ja niiden puristaminen Imatran toimipisteellä herkullisiksi mehuiksi. Ympäristöystävällinen tapa tuottaa mehua on kerännyt kiitosta ja luonut keskustelua ihmisten keskuudessa.

THRSTY ja Kesko ovat aloittaneet yhteistyön tekemisen. Vuoden 2020 syksyn aikana THRSTY:n Hyvis- mehut ovat tulleet myyntiin Keskon kauppoihin ympäri Suomen ja THRSTY laajentaa toimintaansa omaan toimipisteeseen Imatralle.

Grid Gallery Slide

Tietoa meistä SaiPa sponsori
Tietoa meistä SaiPan sponsori 2

THRSTY on Lappeenrantalaisen jääkiekkojoukkue SaiPa:n sponsori.

Tietoa meistä SaiPa:n sponsori